View Single Post
Vechi 15.05.2010, 15:02:41
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.ziarullumina.ro/articole;...rea-Cocos.html
Articolul probabil e scris de niste inselati de draci la cererea altor inselati de draci de aceea s-a folosit acest titlu.

Cum se vede a fost un accident acolo trei soldati rusi fumand a luat foc acolo.
"Din informațiile primite, incendiul se datorește celor trei soldați sovietici care aveau un corp de gardă chiar în camera de lângă clopotniță și care, după cum spun oamenii care au tras clopotele după izbucnirea incendiului în tot timpul cât au tras ei clopotele, au fumat țigări atât sus cât și după ce s-a dat jos cu toate că localul clopotniței nu era prielnic acestui fapt. "
De aci nu cred ca se poate spune ca "trupele sovietice au incendiat manastirea Cocos".
Poti sa zici daca te inseala dracii sa bagi invrajbire intre crestini ortodocsi romani si crestini ortodocsi rusi.

Prin alt loc dracii ii inseala pe acestia sa si desconspire caracterul de cruciada al celui de-al doilea razboi mondial.

(dealtfel din tarile ortodoxe numai pe majoritatea Romaniei si Bulgariei i-au inselat dracii sa participe de partea nazistilor in acel razboi.Sarbii,grecii,rusii au luptat contra nazistilor.)
"Nu întâmplător, campania din Est a armatei române din perioada 1941-1944 a fost privită ca și o cruciadă împotriva ateismului comunist. "
Acum se uita sa se mentioneze ca Stalin se reconciliase cu BO Rusa in acel timp si ca BO Rusa a ajutat poporul rus sa se mobilizeze spre a lupta impotriva inselatilor de draci nazisti.

Acum nu stiu cata legatura are PF Daniel cu ce s-a scris aci dar oricum din cate se vede trebuie sa fim cu luare aminte fata de ce se publica in Ziarul Lumina.

Last edited by mihailt; 15.05.2010 at 15:06:36.
Reply With Quote