View Single Post
Vechi 14.05.2010, 17:48:42
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Frate Gibi, hai sa nu-i judecam pe fratii care au facut asta pentru ca si noi am mai mers uneori.

Si cam tot din aceleasi motive, nu?
stimabile as vrea ca sa sti caci daca vroiai sa faci referiri la 'distinsa mea persoana'ai cam dat-o pe linga deoarece:umilul gibilan_01 la cautat peDUMNEZEU unde nu era de gasit,la cautat cu toata sinceritatea lui increzindu-se in vorbele unor penti.care spuneau cu toata convingerea:vino la noi ca la noi e mintuirea.un cult mai vechi la evrei credeau ca dupa iesirea lor din biserica il incuiau acolo pe DUMNEZEU sa fie doar pt ei.Dumnezeu e in toate si peste tot dar si vrasmasul ne tine trena.concluzia finala am cautat pe Dumnezeu cu mare sinceritate ca stabilirea intr-un cult anume nu se face de cite ori ne vine noua sau ne suparam pe popa din sat si mergem la penti.asa doar din razbunare s-au ca sa pot prorocii si multe altele daca esti cinstit si corect cu divinitatea primesti fara sa ceri tot ce ti se cuvine nu cumva sa cerem ce nu ni se cuvine si sa vina jnapanul cu ale lui facaturi si iluzii. Doamne fereste de slava desarta Amin.Maica Domnului roagate lui Hristos Dumnezeu pt noi pacatosii amin.