View Single Post
Vechi 14.05.2010, 11:23:11
gibilan
Guest

Implicit la povestiri adevarate

as vrea sa relatez inca un episod al vieti mele,faptele sau petrecut intr-o casa de adunare intr-un sat din Ardeal.are pentru a doua sau a treia oara cind mergeam acolo la adunare.de fiecare data cind ma rugam cu ei la un loc spuneam:Doamne daca nu este locul meu aici sa ma scoti din mijlocul lor,am fost sincer cuDumnezeu si asta m-a salvat.sa intimplat ca la un moment dat sa ma apuce o stare de rau de parca eram pe "duca"parca o voce interioara imi spunea iesi afara in acele momente transpiram f.tare eram tot ud.cei ce erau cumineau stins focul in soba crezind ca e cauza starii mele. fiind ingrijorati probabil de starea mea au cam incheiat lucrarile adunarii lor am iesit cu toti afara si in momentul cind am esit in strada instantaneu sa ridicat acea stare.atita lucru mi-a fost usor de dedus:am primit raspuns la rugaciunile mele care le facusem de citeva zeci de ori.un penticostal fiind dezamagit de starea mea a zis:duminica ar trebui sa mergem cu toti la oras e adunare mare atunci iam spus ca eu am primit raspuns bun de laDumnezeu pentru aceasta ma scos afara din mijlocul lor multumindu-i pt.aceasta si facindum cruce.prietenul acela mi-a zis ca ma inselat satana ceia-ce eu sunt convins ca se insela el.nici odata nu ma mai cercetat acea stare.pot sa va spun ca nu toti sunt la fel am fost primit cu drag intre ei si luat in seama ceia ce ma bucurat f. mult erau mai moderati oameni de la sat obositi de munca,nu din aia cu scafirliile foarte incinse.