Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Sunt si eu curios tu cum ai proceda ca parinte daca ti s-ar intimpla acest lucru ..mai ales din partea unei fete publice de incredere...asa cum de fapt au patit ff multi parinti cu copiii lor.
Dar din nou judecam romaneste, tata, ..daca mie personal nu mi se intimpla, ce-mi pasa MIE...din pacate esti foarte departe de spiritul crestin, ..ai auzit vrodata de infratire, comunitate, ajutor reciproc, empatie, sau doar de mioritica " sa moara capra vecinului"?
|
Frate, ce-i cu replica asta? Eu m-am luat de doar de limbaj, iar limbajul nu mi se pare in regula.
Cat despre metoda propusa de tine, ea n-are nici o legatura nici cu Biserica Ortodoxa, nici cu cea Catolica. Pedepsele pentru fiecare pacat al preotilor sunt stabilite de multa vreme si cunoscute de cei care ii judeca. Cum le aplica, e treaba lor . Si raspunderea lor. Degeaba te agiti tu, pt ca nu faci parte din cei care judeca.
Baga de seama ca nu poti aprecia cat de "departe de spiritul crestin" este cineva din moment ce tu esti, dupa cum vad din postarile tale, new ager. New age-ul e el insusi foarte departe de spiritul crestin
Iertare daca te-am suparat cu ceva, dar asta e parerea mea.