View Single Post
Vechi 14.05.2010, 00:01:46
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Poate doar mi s-a parut...

Foarte bine ca iti place si il iubesti pe Klaus Kenneth... Acelasi efect avut asupra mea Sf. Spiridon. Dar nu ne cere sa-l iubim cu totii, doar pentru ca tu il iubesti. Ai facut f bine ca ne-ai atentionat asupra prezentei lui. Eu nu il cunosc, decat din cele citite pe net, caci nu am cartea; dar daca o voi gasi o voi citi cu interes. Iti repet insa: noi avem exemple vii in Sfintii lui Dumnezeu, caci ortodoxia este vie la români. In vest prezenta lui este mai mult decat necesara.
Nu am inteles in ce tara traieste, caci dupa nume poate fi de oriunde.
Astept sa citesc si eu raspunsul tau complet.
Am vorbit si eu odata cu un preot protestant de pe aici si de la el am auzit, ca romanii sunt considerati, ca fiind f evlaviosi; "poate cei mai credinciosi din Europa", mi-a spus el.
Acel lucru spus despre Serafim Rose nu imi apartine,era un articol postat de mine pe forum,si autorul nu a vrut sa-l acuze ,din cate imi dau seama,ci doar sa spuna ca daca Klaus Kenneth a avut un trecut controversat,asta nu inseamna ca nu a trecut peste el,asa cum si Serafim Rose a trecut peste un anumit trecut.

In momentul cand iti dai cu parerea despre o carte pe care nu ai citit-o ,faci o mare greseala,si daca as fi rautacios,ti-as spune vreo doua.Oricum,nu te pronunta pe ce nu ai citit.
Traieste in Elvetia,daca te intereseaza.
Oricum,sunt sigur ,dupa cum ai scris,ca nu numai cartea nu ai citit-o,dar nici postarile pe care le-am pus pe acest topic,dar sa-ti dai cu parerea ,te bagi.
Klaus Kenneth nu e protestant,este ortodox de 25 de ani...
Mai multe afli daca citesti.
Eu nu am vrut sa il impun cuiva,ci pentru ca este mai putin cunoscut,am vrut sa atrag atentia asupra lui.Pentru ca merita..
Si nu mai fa comparatii cu Sfintii Parinti,ca altul e contextul.Eu acum citesc,si am foarte multa evlavie la Isaac Sirul,spun asta ca sa nu crezi ca il visez numai pe Klaus Kenneth..
As avea multe sa scriu,dar am impresia ca urechile sunt astupate,asa ca ma mai si opresc.