View Single Post
Vechi 13.05.2010, 23:03:55
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce plastic si vizual te-ai exprimat! Fumos!

EXACT ASA a fost "scuturat" Adevarul!

Gindeste-te la faptul ca noi suntem un fir de praf in Universul lui Dumnezeu cel URIAS, UNIVERSAL, de NEPATRUNS, NEMASURAT(nu un batrin cu barbuta):))). Spre acel fir de praf El si-a trimis PRONIA si Ostirile ceresti! Toata planeta a beneficiat, precum o radiatie masiva din cauza unei explozii solare.
Toata planeta a fost "spalata" si toti au primit mesajul in felul lor in functie de "filtrele fiecaruia, noi unele , maiasii altele.
Insa pentru a-l asambla trebuie cautat in toate misterele lumii!..CAPUL DE POD fiind Iubirea aproapelui si IMPARTIREA piinii cu el!
Nu știu de unde le scoți, ce delirezi tu acolo, dar în Sfinții Părinți nu cred să existe "explozii stelare" și alte sf-uri.
Ești Creștin Ortodox?
Iartă-mi întrebarea, dar tot văd enorm de multe rătăciri. M-am abținut cred suficient de mult, n-am mai suportat asemenea propoziții.

Zice "Cred intr-Unul Dumnezeu, Tatăl Atotțiitorul, Făcatorul cerului și al Pământului..."
Sunt indicații clare, explicite să NU avem nimic de-a face cu credințele păgâne, de la diavol.
Viețile Sfinților sunt pline de martiri care au murit torturați în feluri inimaginabile pentru că nu vroiau să "aducă jertfă zeilor". Și tu zici că "toți au o parte din Adevăr".

Este o mare înselare să crezi că "toate religile sunt bune, toate au o parte din Adevăr"
Tu zici de la tine, așa, ce îti trece ție prin cap...

Ai văzut prea mult Star Trek când erai mic, sau citești prea mult new age... nu știu ce să zic.

Îmi ierți te rog tonul, dar alea sunt învătături drăcești, ce scrii acolo. "toate sunt bune"; "toți au o parte"; "unire"; "pace"; astea sunt mizerii diavolești, cu care se încearcă acum terfelirea Credinței Drepte Ortodoxe.

Last edited by adimirea; 13.05.2010 at 23:10:14.
Reply With Quote