View Single Post
Vechi 13.05.2010, 03:28:51
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit ma nea aline da' tu esti saracutz rau...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poate n-ar fi scartzait nimic in mintea ta daca te-ai fi obosit sa citesti macar primele comentarii care le-ai postat in prelungirea articolului care se pare ca ai uitat sa-i mentionezi sursa (asa ar fi corect).

Nimeni nu te obliga sa faci botezul/cununia intr-un loc anume, daca vrei la cea mai de fitze biserica din oras - domnia si prostia se platesc.

Iar cartile, mai bine nu ti-ai da cu parerea, sunt niste cheltuieli nu doar cu traducerea si publicarea ci si cu drepturile de autor, care vai, nu-i asa, esti suprins si indignat ca ele exista.

Si majoritatea cartilor costisitoare nu sunt pentru traitori ci pentru cei care vor sa-si mai dezvolte si latura intelectuala in cele ale ortodoxiei..

De altfel f. multe le gasesti la ora actuala pe Internet si chiar carti bune, daca ai terminat de citit tot ce se poate gasi pe Internet in materie de ortodoxie, felicitarile mele.
... ...si singur pe deoparte ! ca altfel nu ai avea cum sa versi Atat venin! oamenii de genul asta , autoproclamati (prin atitudinea lor) intelectuali rasati, carora totul le pute , nimic in jurul lor indeajuns de bun,nimic la inaltimea ametitoare a asteptarilor si pretentiilor lor... oamenii de genul asta traiesc SINGURI pentru ca sunt acri...! Observi ca nu am amintit nimic despre diletantism ...nu , pt ca nu e cazul tau ; tu chiar esti desteptatzel , dar la ce bun daca esti INGROZITOR DE AROGANT!???!daca la fiecare postare certi pe toata lumea si ii privesti asa de foarte de sus ca si cum tu ai descoperit painea feliata...esti branza buna in burduf de caine nea aline ,
ti-o spun calm , chiar cu o doza de prietenie...atata cat poate genera unu ce tocmai l-ai facut prost! Cum ai putut ma sa spui asa ceva:
"Iar cartile, mai bine nu ti-ai da cu parerea, sunt niste cheltuieli nu doar cu traducerea si publicarea ci si cu drepturile de autor, care vai, nu-i asa, esti suprins si indignat ca ele exista."
adica de ce sa nu-mi dau ma si io cu parerea ? sunt asa prost? e asa un taram interzis pt mine? si chiar daca as fi prost , tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, adica il faci pe un prost "Prost" ?unde e ma dragostea aia crestina de aproapele? o faci elegant cu duhul blandetzii si atunci te zugravesti si ca un personaj pozitiv ...

nu stiam de unde provine articolul caci l-am primit pe email ca pe un forward... dar pt tine ma nea aline am facut cercetari si am gasit poza actului Original in discutie:

http://rafaeludriste.blogspot.com/20...i-trustul.html

am postat acest subiect caci ,desi sunt nume sonore in lumea noastra Ortodoxa ,mai ales in comentarii, chestiunea e in continuare F delicata si spinoasa! fiecare are un punct de vedere F solid argumentat... voiam sa stiu daca cineva e mai aproape de focul acestui conflict(daca el este un conflict) care sa ne edifice in vreun fel !

Doamne ajuta! si sa auzim de bine ma nea alin, smile ,life is wonderful!
iertare pt titlu ...l-am scris la manie! acu nu-l mai sterg ; oricum e a suta parte din rautatile pe care mi le-ai scris tu!:)