View Single Post
Vechi 13.05.2010, 02:15:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Tu poti sa-mi explici mie sora Andrusca?

Ca eu nu pot. Tu te „hranesti” mai mult decat mine cu more deeper. Eu am vazut vreo doua trei filmulete. Au fost haioase si m-au distrat vreun minut, doua dar dupa asta nu mi-au mai placut.

In schimb vad ca tu le savurezi .

Am incercat acum, acasa, sa zic " More...deeper, More...more...deeper!", dar...nimic. :)
Ei am eu asa niste flash-back-uri...

Ceea ce mi-a venit mie acum in minte, sunt niste texte NP, care suna cam asa : Pai daca cineva se roaga lui Dumnezeu, e clar ca ceea ce primeste e de la Dumnezeu...cum poti sa te rogi lui Dumnezeu, si sa nu faci bine ceea ce faci?

Ei acum eu am serioase dubii in legatura cu aceasta siguranta a unora, intrucat...se afirma ca Duhul Sfant imparte daruri asa cum vrea el, si cui vrea...dar atunci de ce sa faca un pastor : Deeper, more...deeper, more...yes, deeper!" daca e doar Duhul Sfant care lucreaza pur si simplu...iar credinciosii nici nu cer daruri, ci se supun voii lui Dumnezeu?

Pana la urma Duhul Sfant lucreaza cum vrea el, si imparte daruri cum crede de cuviinta...sau pastorul dicteaza cat si cum?

Iar daca e rugaciune inchinata lui Dumnezeu, si graita in limbi ingeresti...ce are de adaugat pastorul la aceasta, e intre credincios si Dumnezeu...sau?