Citat:
În prealabil postat de antoniap
Uite, e bine sa ne mai smereasca cineva. Toti luptam cu mandria asa cum putem. Daca Dorina incaseaza bobarnace, cred ca va sti sa le respinga sau sa le accepte duhovniceste. In cele duhovnicesti e mai greu sa dai niste indicii in privinta efectelor rugaciunii. Numai cei care s-au rugat stiu ce au simtit in perioada Postului Mare. Nu stiu cat si cum s-a salvat Romania prin rugaciunea noastra, dar pentru mine aceasta fost o experienta deosebita pe plan personal. Ii multumesc lui OmBun pentru idee. Am simtit efectul rugaciunii spuse in comun, de parca as fi citit singura o Psaltire intreaga. Atunci cand citesc singura cate o catisma din Psaltire nu simt acelasi efect. In rest, fiecare cu parerea lui.
|
Sunt de acord cu cei care au simtit ceva pe plan personal cu ocazia acestor rugaciuni.Sper ca , cu aceasta ocazie, si-au imbunatatit un pic viata duhovniceasca.
S-a gasit un pretext,pomposul slogan Salvarea Romaniei,si unii poate au castigat ceva pe plan personal.
As fi mai linistit,daca s-ar continua aceasta rugaciune,asa cum am inteles ca este intentia,dar macar sa se schimbe sloganul.Nu puteti gasi ceva mai concret?