View Single Post
Vechi 12.05.2010, 18:43:00
SpuneAdevarul SpuneAdevarul is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.05.2010
Implicit E discutabil

Asa cum am mai sustinut, eu am un tatuaj, u verset din Biblie dupa care mi-am ghidat buna viata. Versetul este din Romani21 ,,Nu te lasa invins de rau, ci invinge raul prin bine" eu am doar partea a2a a versetului. Bun deci asa cum spuneam, multe versete trebuie studiate in detaliu nu luate mota-mo caci mai vedem in leveticul unde spune Leviticul 19:27
,,Să nu vă tăiați rotund colțurile părului, și să nu-ți razi colțurile bărbii" , exact langa versetul care spune sa nu faci in amintirea mortilor tatuaj ... Deci e culmea acum sa nu ne radem colturile barbiilor, pentru ca in Leveticul scria asa. Deci nu spun, deci CHIAR NU SPUN, sa mergeti toti sa va tatuati pentru ca nu tot cea ce scrie in Biblie e luat asa, nu deci nu sustin asa ceva, sustin ca doar in caz extrem in care tatuajul chiar te ajuta, cum a fost la mine, sa vezi tot timpul ca trebuie sa ramai pe calea cea buna, eu din pacate seaman cu tata, astfel ca la noi tot timpu trebuie sa fie ceva sa ne aminteasca sa ramanem ,,treji" intr-un lucru, caci daca nu incepem sa ne complacem, ei eu am decis sa schimb ceva, tata nu, si astfel din pacate corpul lui s'a depravat din cauza alcoolului, a pierdut toti prietenii si aproape si familia, daca eu cu mama nu schimbam ceva si nu trageam tare sa tinem familia unita..

Deci daca chiar iti faci un tatuaj , fal spre bine!!, fal in asa fel incat sa te ajute NU sa te traga in jos, sau sa fie cu cap de scheleti, dragoni, semne obscene sau texte murdare..

O zi buna!!
Reply With Quote