View Single Post
Vechi 12.05.2010, 13:57:30
Scotianul
Guest

Lightbulb Topcat..prietene..amigo...

de ce sa te retina ceva?Te rog sa ma crezi.Nu vei fi judecat.Ce conteaza ce cred altii despre tine?Vax albina.Sa-ti spun o reteta simpla>bani=putere=dominatie.daca vei fi puternic lumea va juca cum vei canta tu.Vei fi un mic dumnezeu.Realizezi tentatia asta?Pai ce..sa te opreasca o legenda?Fii liber de asemenea constrangeri absurde.Fara ganduri negative.Think big.Sa stii ca am analizat ce a spus Hristos.Faza este ca nu este nimic rau in ce spune dar nu este nici nimic bun pt afaceri.Aici incepe sa aiba o problema.Intelegi?
Stii cum poti sa nu ai limite?Scapa de constiinta.Este o caramida inutila.Ai asa ceva?Asta te retine?ROFL:)))
http://media.urbandictionary.com/ima...rofl-50476.jpg
hai ma...ce..naiba:)))...sa lasam cliseele astea demodate.Pai ce..ti-at fi rusine sa fii prieten cu un ticalos ca mine?De ce?Ce e aia rusine?Ai mustrari de constiinta?Nu cred.Tu esti un om al concretului,al datelor reci si precise.Ce constiinta?Aia e variabila.Nu vrei sa cucerim lumea?Tu cu stiinta si eu cu bani.Eu insa am nevoie ca toti oameni sa creada in mine.Unii in cred in basme.Rezolva tu asta in interesul nostru comun.

Am sentimentul ca nu iti place de mine...ma simt ofensat:))Si eu care credeam ca vom da amindoi o spargere-n Rai:))
Reply With Quote