View Single Post
Vechi 12.05.2010, 10:41:25
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
Eu numesc intamplare penibila nu acea situatie in care esti pe calea cea buna si te percep anumite persoane in mod eronat( de ex. un necredincios il vede penibil pe un credincios care isi manifesta evlavia), ci atunci cand esti surprins facand ceva ce contravine normelor morale( nu numai crestine) : esti prins inseland sotul(sotia), furand, mintind, dandu-te altcineva sau altceva decat ceea ce esti in realitate. Si mai sunt si alte ipostaze pe care societatea le taxeaza ca fiind penibile( tin de bunul simt): un om beat cade in penibil, cine face o gluma nepotrivita poate fi penibil, cine se imbraca necorespunzator locului si situatiei sau foloseste un limbaj sau un ton neadecvat e penibil...
Ca majoritatea oamenilor( multi care nu recunosc sunt ipocriti) am trecut prin ipostaze penibile( din cauza mea sau a altora) si tocmai pt ca au fost penibile nimanui nu i-ar face placere sa le mentioneze. Bine eu zic ca nu au cum sa faca unui om, sunt lucruri peste care trebuie sa treci si sa incerci sa nu se mai repete.
Ai definit exact starea de penibil,topicul a fost infiintat pe o idee gresita.
Reply With Quote