hai ca mi-a placut
chestia cu diversiunea .este foarte adevarat chear sunt niste diversionisti poate selectati special asa dupa cum relata mai in urmacu ceva timp penticostalul tentatibil de o echipa speciala formata numai din sectari tare ocosi care bat si dezbat pe forum.dupa expresia fetei lui atuncia jubila ca un fals invingator.diversiunea fiind arma lor cu care vor sa loveasca pe cei ce le demasca[comportamentul regretabil]care il au in timpul manifestarilor lor sub pretins-a influenta a Duhului Sfint.noi cei ce am fost printre ei stim ce duh aduce "pacea si linistea"in adunarea lor dezordonata.acel duh care este a Hristosului vazduhurilor ii scutura cu putere mare incit toata sala este in fierbere.e drept ca am fost si intrun oras la o adunare unde erau mai moderati dar si acolo cei care erau mai in fata era cit pe aci sa deschida umbrelele deoarece pastorul isi expunea umilele pareri aruncind neintentionat un torent de saliva pulverizata fin asa ca sa fie expresiile lui foarte bine intelese spre norocul meu ca nu am fost beneficiarul acelei ploi artificiale multumesc lui DUMNEZEU SI IL LAUD CA M-A SCOS DIN MIJLOCUL LOR.
|