View Single Post
Vechi 12.05.2010, 00:43:44
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ei hai, problema nu ar fi "coltisorul", ci ce face fiecare in coltisorul lui, si cum vede lucrurile de acolo!

Acum parca foarte dramatic mi s-ar parea sa vedem peste tot numai coruptie, simonism, nereguli, marsavii...nu de alta, dar daca ochii nu ne mai "vad" bine...ajungem sa le bagam si pe cele bune tot in ograda asta, si nu cred ca e deloc bine!
Andrusca, daca occidentalii in cazul abuzurilor sexuale ale prelatilor catolici ar fi gindit asa cum zici tu " ca poate nu am vazut eu bine, ca ..sunt si ei oameni si au nevoile lor, sau poate copiii cu fundurile si sufletele ciuruite nu stiu ce vorbesc din coltisorul lor" acum astia ar fi transformat toata biserica intr-o Sodoma.
Doar cu trezvie si punind mina pe par mai faci curatenie printre ei. Poate nu stii dar cei dati afara din biserica in anii 80-90 au fost pedepsiti/caterisiti(mare brinza) DOAR in urma sutelor de reclamatii ale adolescentilor si a oamenilor maturi care au ramas cu sechele organice si psihologice grave( nu mai pot avea familii, copii, am vazut o emisiune), distrusi pe viata de miinile acestor monstrii...monstrii care acum multi dintre ei s-au regrupat si activeaza bine-merci pe la alte biserici... ca deh, este democratie si se tine la confidentialitatea predatorului sexual si dupa un timp nimeni nu mai stie de trecutul sau mizerabil.

Auzi tu doar caterisiti...cind astia ar trebui pentru ce au facut sa fie spinzurati de organele genitale in piata publica

..asa ca mare atentie la acei noi convertiti la ortodoxie!!! trebuie FOARTE bine cercetati deoarece sunt extrem de sireti!

Last edited by andreicozia; 12.05.2010 at 00:52:15.
Reply With Quote