View Single Post
Vechi 11.05.2010, 23:11:54
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Nu credea in nimic.Nici in Dumnezeu,nici in stiinta,nici in fericire,nici in vreun sens al vietii.Parea rupt de orice stimul sau gand de orice tip.M-am gandit daca nu cumva a suferit un soc sau ceva.Nu am reusit sa aflu.Am mai intalnit cativa de acest tip in timpul cat am colindat lumea asta mare.Parca regretau ca se nascusera.Nu erau violenti,avea un fel de viata proprie dar..erau ciudati.Poate credeau in ceva si nu am sesizat eu.Nu pareau interesati nici macar de bani.Efectiv parca se chinuiau la gandul ca sunt in viata.Poate nu i-am perceput eu corect..cine stie..sunt lucruri pe care nu le inteleg.Sa-ti las ceva misto:))Am observat ca ai simtul umorului si nu te vei supara:))Bye
http://filida.files.wordpress.com/20...dinciosul1.jpg
Atunci nu mai spune "fiecare crede in ceva" pentru ca apoi sa dai imediat un exemplu in care cineva nu crede in nimic
Exista foarte multe tipuri de gandire si foarte multe influente, probabil ca perioada cit sintem mici conteaza foarte mult.
In legatura cu caricatura, cred ca cetateanul respectiv, dupa ce a zis ca nu crede, s-a trezit inapoi in sinul familiei :)
Reply With Quote