View Single Post
Vechi 11.05.2010, 12:10:15
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
Am zis eu ca "invarte afaceri" ? Unde ? Am zis doar ca nu se ocupa personal de trasee pt pelerini.
Si, daca tot am ajuns sa vorbim de bani : Ioana, BOR face misiune - Tv Trinitas, Radio Trinitas, Ziarul Lumina. Pt toate acestea trebuie bani (salarii, tehnologie etc). De unde toti acesti bani? Se gaseste cineva sa dea din buzunarul propriu pt a sustine misiunea Bisericii ? Nu se gaseste. Deci Biserica trebuie sa faca singura rost de bani. Nu-i nimic gresit. Insa totdeauna se gasesc unii si altii sa critice : cand nu se faceau toate astea criticau unii ca de ce nu se faceau. Acum, ca se fac, sunt probleme ca de ce se fac.
Si Editura Trinitas, fabrica de lumanari, spitalul Providenta, mai este un cabinet medical care se numeste "Sf Apostoli Petru si Pavel" pe langa Mitropolie, centrul de pelerinaj " Pelerinul" cu ajutorul caruia atatia oameni au putut cunoaste frumusetea Manastirilor, inclusiv eu...si cate nu a facut cat a fost Mitropolit numai!

Eu am spus, cred ca cei care vorbesc sa se afle in treaba, nu prea stiu nici ce au facut Mitropolitii, si Patriarhii de-a lungul timpului...dar eu ii informez ca nu a stat nimeni cu zavorul pus, ba din contra!!!

Last edited by AndruscaCIM; 11.05.2010 at 12:12:33.
Reply With Quote