Citat:
În prealabil postat de kosmy022
Am zis eu ca "invarte afaceri" ? Unde ? Am zis doar ca nu se ocupa personal de trasee pt pelerini.
Si, daca tot am ajuns sa vorbim de bani : Ioana, BOR face misiune - Tv Trinitas, Radio Trinitas, Ziarul Lumina. Pt toate acestea trebuie bani (salarii, tehnologie etc). De unde toti acesti bani? Se gaseste cineva sa dea din buzunarul propriu pt a sustine misiunea Bisericii ? Nu se gaseste. Deci Biserica trebuie sa faca singura rost de bani. Nu-i nimic gresit. Insa totdeauna se gasesc unii si altii sa critice : cand nu se faceau toate astea criticau unii ca de ce nu se faceau. Acum, ca se fac, sunt probleme ca de ce se fac.
|
Si Editura Trinitas, fabrica de lumanari, spitalul Providenta, mai este un cabinet medical care se numeste "Sf Apostoli Petru si Pavel" pe langa Mitropolie, centrul de pelerinaj " Pelerinul" cu ajutorul caruia atatia oameni au putut cunoaste frumusetea Manastirilor, inclusiv eu...si cate nu a facut cat a fost Mitropolit numai!
Eu am spus, cred ca cei care vorbesc sa se afle in treaba, nu prea stiu nici ce au facut Mitropolitii, si Patriarhii de-a lungul timpului...dar eu ii informez ca nu a stat nimeni cu zavorul pus, ba din contra!!!