Subiect: Medicamentele
View Single Post
Vechi 11.05.2010, 11:59:42
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Ce dureros este ca medicii recomanda cu multa lejeritate medicamente care creeza dependenta. Si mai trist este ca nu orice medicament prescris pentru probleme psihice este eficient in toate cazurile.

Din cate observ, am un prieten bolnav psihic, generatiile tinere de psihiatri sunt educate in asa fel, incat medicamentul este elemntul de baza al terapiei lor. Asa se face ca nu mai exista dialog cu pacientul. I se administreaza diferite medicamente si-l face sa fie un mort viu.
MEDICII recomanda MEDICAMENTE cum recomanda GROPARUL GROAPA!Chirurgul recomanda operatia...ca altfel ar ramine fara obiectul muncii...Industria si comercializarea medicamentelor e la mare pret.
Personal am fost pusa in situatia sa iau niste pilule ,si sa fac multe injectii pret de un an si jumatate.Eram semiparalizata...si in nadejdea ca voi umbla pe propriile-mi picioare,luam cu nemiluita tot ce-mi recomanda medicul.....si ..nimic.Dimpotriva.Bafta mea a fost insa ceea ca :MA RUGAM,NEINCETAT.Neputind dormi,luni in sir,asta faceam.Plingeam si ma rugam.De mincat nu mai mincam ca nu mai aveam ce.Cheltuisem vreo 15.000 de dolari pe tratament si ajunsesem leftera.Refuzasem operatia la COLOANA (recomandata inca de la prima prezentare la medic?!?) Nimeni nu mai credea ca voi mai iesi din starea de larva.Devenisem o umbra.piele si os.Un mort -viu.Si totusi...minunea s-a-ntimplat.Fara medicamente ,insa.Ceaiuri...Le recomand tuturor.Eu care sa nu vad ceaiul,am baut galeti (Coada Calului,ceai ,o cana pe zi ,si bai,in cazul meu,evident),si in 2 luni mi-am revenit in mod miraculos.Acum alerg iarasi ca inainte,mi-am reluat munca.Multumesc lui Dumnezeu!
Cu problemele psihice e destul de dificil,desi toate pleaca ,practic ,de la PSIHIC....
Am o prietena care nu vrea sa renunte la medicamente desi starea ei nu se imbunatateste nicicum.Dimpotriva!...Ea face ce zice medicul!...Asa a zis medicul!...Nici un argument al meu n-o poate convinge sa renunte la medicamente.Are o traista plina ochi,din care ia zilnic ,cu rigurozitate:"Asa zis medicul!"
Reply With Quote