Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune
Eu va rog sa nu ne mai certam. Pana la urma nu conteaza atat de mult cine are dreptate ( de parca e cu putinta ca drepatea sa fie a cuiva): "caci daca dreptatea vine prin lege, atunci Hristos a murit degeaba" spune Sf Apostol Pavel. Si oricum nu o sa ne ia nimeni in seama- de asta putem fi siguri, dimpotriva se cauta sa fim dezbinati.
Trebuie sa fim uniti, sa ne toleram si sa ne iertam si sa ne punem cu totii pe munca.
Acum eu sa imi zic parerea in continuare, dar nu mai dati cu parul- va rog!: politicienii, cei de la conducere au fost educati in aceleasi scoli ca si noi, sunt produsul societatii noastre. Am mai spus asta, singurul lor pacat si ce ii face diferiti de noi este ca sunt vizibili si ca da, traiesc din banii nostri. Dar comportamentul lor nu e cu mult diferit de al altora dintre noi. Atata doar, ca pe ei sunt camerele de filmat.
|
MERSI FOARTE MULT ! ASTA INCERCAM SA ZIC SI EU,POATE CU CUVINTE MAI DURE,SAU IRONICE,SI DE ACEEA POATE NEPOTRIVITE !
iNSA CAND, O SA AJUNGEM SA NE DAM SEAMA DE ASTA, ATUNCI, O SA FACEM SI SALTUL INAINTE ,CA POPOR !