View Single Post
Vechi 10.05.2010, 16:06:20
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Cunosc personal pe majoritatea celor care fac parte din acest grup.
Sunt persoane mature,trăitoare în ale credinței,care se spovedesc și se împrtășesc,care au inimă bună,într-un cuvânt creștini -ortodoxi autentici.Leaderul nostru este Iisus Hristos și noi credem în puterea rugăcunii și o vom continua în toate posturile .Este picătura din marea de neputințe a celor care doar cârcotesc și nu fac nimic concret.
Nu înțeleg pe deplin răspunsul tău.Este evident că vă rugați Domnului nostru Iisus Hristos,ca toți cei de pe aici..Și cred că majoritatea dintre cei de pe forum se spovedesc,se împărtășesc etc.
Și mulți au inimă bună etc Deci faptul că s-a creat un grup de rugăciune(oscilant,de la un post la altul),nu înseamnă că e diferit față de ceilalți care nu vor să intre.
Faptul că îi cunoști pe majoritatea îl pot nega,pentru că nu cred că te-ai întâlnit cu vre-unul,față în față.Și nu poți sa spui că-i poți cunoaște bine numai prin ceea ce scriu.
Iar privitor la exigența cu care sunt primiți,nu trebuie decât să spună că vrea și el o catismă,și gata i se oferă.
Așa că sunt destule carențe în răspunsul tău.
Iar când mă refeream la lider,mă refeream la cel ce își asumă responsabilitatea.
Reply With Quote