View Single Post
  #175  
Vechi 09.05.2010, 18:23:31
Miha-anca
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de casiana Vezi mesajul
Vara trecuta am folosit si eu spuma de capsune si am ornat un tort- nu aveam o astfel de reteta, dar mi-am pus imaginatia la contributie..si a iesit delicios. Si pt ca intr-adevar era putin cam moale pt a o folosi ca si crema pt tort am pus smantana lichida, iar altadata pt ca nu aveam smantana in casa am pus niste branza de vaci si a iesit f buna pt ca gustul era acelasi.

Acum nu stiu cat de moale v-a iesit dvs spuma de capsune…poate trebuia batuta mai bine..sau mai avea nevoie de putin zahar? nu stiu…zic si eu.. Poate la prajitura cu foi incercati sa puneti in spuma putina smantana sau branza de vaci..cum va place.
Multumesc, Casiana. Cred ca voi alege varianta cu zahar mai mult, caci imi amintesc, ca erau f dulci, aproape insuportabil de dulci prajiturile, gen cremsnit, cu spuma de zmeura.

Va multumesc pentru acest topic. Am gasit multe retete bune aici, puse cu dragoste de cei, care au postat.
Reply With Quote