Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Cand eram copil mancam la cofetarie prajituri cu spuma de zmeura. Casiana, cu reteta aceasta mi-ai adus aminte de acele prajituri minunat de dulci. Am incercat sa le fac cu doua foi de aluat frantuzesc; foile mi-au iesit bine, dar spuma nu a fost asa tare si practic dupa scurt timp s-a scurs dintre foi. Stiti cumva ce am gresit in prepararea spumei? Sau ce trebuie sa fac, ca spuma sa se mentina tare si spumoasa?
|
Vara trecuta am folosit si eu spuma de capsune si am ornat un tort- nu aveam o astfel de reteta, dar mi-am pus imaginatia la contributie..si a iesit delicios. Si pt ca intr-adevar era putin cam moale pt a o folosi ca si crema pt tort am pus smantana lichida, iar altadata pt ca nu aveam smantana in casa am pus niste branza de vaci si a iesit f buna pt ca gustul era acelasi.
Acum nu stiu cat de moale v-a iesit dvs spuma de capsune…poate trebuia batuta mai bine..sau mai avea nevoie de putin zahar? nu stiu…zic si eu.. Poate la prajitura cu foi incercati sa puneti in spuma putina smantana sau branza de vaci..cum va place.