Citat:
În prealabil postat de mishi55
Iar altii, cam ca tine, niciodata!
Il jignesti pe Geo, care in tot ce a postat, este plin de credinta si de bun simt! Il inspaimanti pe Cristian. Vii cu niste aberatii ...
Mai, mai! ce mai stii tu tot ce este pe lume!
Oare cine se teme atat de tare de manastiri si de credinta? Eeee ! Vezi?
Chiar ti se pare ca judecata ta e infailibila? Mai vezi-ti lungul nasului!
|
Aberatii?
Numai eu personal cunosc trei cazuri de fugari catre minastiri si sunt curios sa aud ce parere vei avea tu/voi despe ei:
Primul tip l-a convins pe baiatul sau din prima casnicie sa intre cu el la minastire pe undeva prin Moldova( fara nume).... Asta dupa ce si-a lasat-o balta pe cea de-a doua sotie cu cei doi copii ai sai. Dupa ce a stat citeva luni bune la minastirea X( pe undeva in N tarii, fara nume...), s-a ingrozit de ce a vazut si i-au auzit urechile si a fugit mincind pamintul inapoi in Canada de unde venise fiind emigrant de citiva ani.
Al doilea, om in toata firea, si-a lasa sotia si copilul si a fugit, de dragul de a fi cu Lelitu Caisa, Lelita Sinziana si shfinta M. la minastirea puciosilor
Al treilea pe care-l cunosc acum este pe cale sa-i lase pe cei doi baieti adolescenti si sotia si sa plece la Athos( imi spunea ca-si ia bilet numai dus...)( deja a fost plecat mult timp singur aiurea).
Oare tu pe acesti indivizi ii numesti sanatosi la cap?... si cu iubire de Dumnezeu si care "tinjesc DUPA El"?
Eu ma intreb care-i iubirea aia arzatoare cind tu in urma ta lasi numai prapad, pustiire de suflete si familii devastate, copii pe drumuri? hmm, asta inseamna ortodoxie in cartile "tale"?
Oare asta vrea Dumnezeu de la tine? sa vii la el calcind pe "cadavre de suflete ravasite"?
Pai sa nu-i impusti pentru ce fac?.., stiu ca sotiile lor i-ar taia in bucatele fara sa clipeasca, una cite una pentru ca le-au distrus viata... iar tu aici imi tii cu Geo teoria chemarii la minastire.