View Single Post
Vechi 08.05.2010, 20:34:30
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Mie mi-a placut mesajul lui geo pentru ca ii da tatalui in suferinta,puterea de a vedea mai departe, dincolo de lucrurile si necazurile lumesti,si de frica fireasca,sa vadafrumusetea gestului fiului sau. Frumosi copii ,si parintii ar trebui sa fie mandri de ei.
Totusi si eu cred ca pana ce tatal nu va sti despre fiul sau ca este bine sanatos si in viata nu va avea liniste.
Exista totusi o speranta si pentru tatal disperat.In afara de vagabonzi ,drogati si alte gasti dubioase,exista si oameni normali in tara asta.Daca in prima zi a ajuns la arad,sigur,pana seara chiar,s-a dus la o manastire,pe care sigur a contactat-o inainte.Si chiar daca nu a ajuns la ea in aceea seara,probabil s-a oprit la o alta,unde a cerut gazduire.
Iar de ar fi fost disperat sau in vreo situatie rea,ar fi contatactat parintii,un prieten,sau chiar pe cei de aici de pe net(desi ma indoiesc)
Deci absenta vestilor imi indica mai degraba ca a intraat pe maini bune,si ca ,deocamdata,vrea sa se desprinda de lume. Asa ca stati linistit domnule cristian,fiul dv sigur e bine,si se roaga pt dv. si pt noi toti.
Si intr-un final probabil va va contacta
Un singur lucru trebuie sa aveti in vedere din fapta lui ,ca Dumnezeu e alaturi de el ,pentru gestul care l-a facut, "pentru ca cine a lasat mama sau tata sau holde pentru Mine ,va primi insutit in viata vesnica"
Si in plus:"Nu se vand 2 vrabii pe 1 ban?Totusi nici una din ele nu va cadea din cer fara voia Tatalui.Cat desptre voi,sunteti mai de pret decat multe vrabii"
Deci aveti incredere in Dumnezeu ca l-a ocrotit cu dreapta Sa,si aveti incredere si rugati-va,ca in cele din urma baiatul va va contacta.Caci creedinta nu te invata in nici un caz sa nu iti iubesti parintii,si sa nu ai mila de suferinta lor
Reply With Quote