Citat:
În prealabil postat de flying
NU TREBUIE TOLERATE sa umple forumul de maculatura si laturi:
=>persoanele hulitoare la adresa lui Dumnezeu
=>persoanele nesimtite si cu limbaj injurios si provocator
PANA SUNT BANATE TREBUIE IGNORATE TOTAL SI PLEACA EI SINGURI .
=AR TREBUI SA EXISTE SI O COMUNICARE PE PRIVAT INTRE NUCLEUL ACTIV AL ACESTUI FORUM (INTRE CEI CARE STAU MAI MULT, SE IMPLICA, CUNOSC SI ORTODOXIE ) CU REACTIE RAPIDA PENTRU DEPARAZITARE FORUM DE DIFERITE CAPUSE AMETITE ,PADUCHI FLAUSATI,PURICI FACHIRI SI ALTE GANGANII...
e doar o parere ...
o propunere desi nu stau prea mult pe forum, nu se poate sa nu sara in ochi...
AI2,TOPCAT,DUMITRU73,MODERN TALKING sunt propunerile mele
la Premiul
"Da-mi un BAN ca sunt GOLAN" (BANAREA IP SI CONT )
PS: am vazut ca multi atei fac cont arunca o intrebare parsiva si pleaca si ortodocsii nostrii draguti si cu cei 7 ani de acasa incep sa dea sfaturi care mai de care dar nu observa ca intrebarea e pusa LA MISTO ,doar sa le dea lor "de lucru "...
|
Topcat descrie perspectiva ateista evolutionista fara sa insulte sau sa aduca alte injurii.
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia.