View Single Post
Vechi 07.05.2010, 16:52:14
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@carmina - nu mi se pare corect cum fac copiii tai. Daca tu ii accepti asa, este decizia si treaba ta.

Eu sunt de acord cu Noesisaa.

Eu nu-l stiua sa bine pe Antonio de pe forum. Am citit unele postari si n-am priceput daca este catolic sau ortodox.
Fetele spun aici niste lucruri care dau de gandit: daca este asa schimbator in credinta si influentabil este grav.
Voi, ceilalti -chiar aprobati si admirati asa ceva?
Anna - pai tu, care esti asa severa in credinta, ti se pare bine sa treci asa de la una la alta, sa nu stii ce vrei?
Da, este normal la un tanar, si tocmai de asta nu este bine sa proneasca asa aiurea in necunoscut.

Daca pana la urma nu s-a dus la manastire? Sau daca se duce la vreo secta?
Nu mai incurajati si aprobati asa ceva!

Sa mai raspund la o intrebare: ba da, eu cred ca daca discuta clar si calm cu parintii se gasea o solutie si il ajutau.
Daca nu este vorba de a face ceva rau, exista solutii intotdeauna si nu cred ca sunt multi parinti chiar absurzi.
Gresesti in multe privinte incercand sa judeci anumite situatii; gresesti si atunci cand faci aprecieri la adresa copiilor mei, pe care in mod cert nu ai de unde sa-i cunosti.

Insa greselile tale, pe care acum refuzi sa le accepti, aduc destula amaraciune si amplifica o ingrijorare deja existenta; e atat de greu de priceput?
Reply With Quote