Citat:
În prealabil postat de mihailt
Eu nu am indemnat la revolutie violenta ci am rugat pe cine doreste sa faca rugaciune la Dumnezeu Iisus Hristos sa se schimbe guvernul si presedintele ;nu am zis sa se roage pentru a li se intampla ceva rau (din punct de vedere al sanatatii sufletesti sau trupesti) celor care conduc la ora actuala Romania.
Dealtfel nu vad pe nicaieri pe aci unde am fi indemnat la revolutie violenta sau alte de acestea.
Nici la revolta nu am indemnat ca nu am zis ca cineva sa nu isi plateasca taxele sau impozitele asa ca iar nu stiu de unde zic unii ca as fi indemnat la revolta.
Cand inselatii de draci conduceau Imperiul Roman in trecut oare nu s-or fi rugat crestinii din acea vreme sa randuiasca preabunul Dumnezeu Iisus Hristos sa vina un conducator crestin pentru propasirea materiala a intregii populatii a Imperiului si pentru propasirea duhovniceasca a crestinilor?
Nu a venit Sfantul Constantin cel Mare care a fost un Imparat foarte bun care a aparat populatia sarmana a Imperiului si a sprijinit credinta crestina?
|
Ba da, a venit.
Dar oare cei din Constantinopol nu s-or fi rugat la fel?