Citat:
În prealabil postat de mihailt
|
măi ''frate'' ,
dumneata nu știi nici pe ce gLume trăiești dar iată că ai păreri... și ceri rugăciune viceversată...
Și ți-am mai zis că așa pățesc cei care acuză pe alții că sunt înșelați de draci... sfârșesc prin a fi înșelați de draci dacă nu cumva au fost ''ajutați'' să se autoînșele singuri...
Deci Iorgovan și PSD e cu KGB și cheguevara și masoneria rusă,
iar PDL nu e mason ci brătienii și PNL...
iar că ești mason în particular, așa cum probabil sunt unii și din PDL sau PSD sau PNL e problema ta, dar dacă urmărești să aplici interesele masoneriei în dauna creștinilor atunci deja ai o problemă... cu țara.
Iar creștinii români de pretutindeni au votat referendumul și tot ei au ales președintele și partidul cu cel mai mare număr de parlamentari...
Deci iată cum dumneata ai pus botu' la ifosele fraierilor de pe tv care se isterizează pentru a face ei jocurile ''băjeților buni''.
Deci dacă pe tine te-au păcălit duhurile rele, pe mine deocamdată nu...
Dar e adevărat că mândria mă supără și pe mine... (la mândria mea mă refer). Că minciuna altora nu mă mai supără... așa că mă străduiesc eu să nu mint, dacă reușesc... alții n-au decât... căci fiecare are un minteres... propriu și personal... au ei pentru ce să mintă cu pătimășie părând atât de cinstiți și nevinovați... exact ca niște puișori... din ăia buni de tot ... și naivi și frumușei... mai mai că îți vine să te înduioșezi și să-i crezi... sau îi crezi tu de fraier pentru că tare sunt buni, sunt primii la caterincă... atunci când stai serios de vorbă cu ei... și la caterincă cine nu se pricepe... dar cu caterica vor rămâne ca cu altceva cu ce?