Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 07.05.2010, 11:05:24
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Daca ai cugeta mai profund ti-ai da seama ca sfantul are dreptate.
Nu trebuie ascultat nici un sfant care spune ca nu trebuie sa vestim evanghelia semenilor nostri. Oamenii mai gresesc.
Iisus a spus sa o propovaduim. Iisus nu greseste.

Citat:
Ia gandeste ,incercand sa il ajuti de fapt te necajesti ca nu e cum trebuie ,judeci ,te gandesti mereu la asta ,ii impui felul tau de a vedea credinta.
Ne ajuta asta la mantuire?
Mai mult ne tulbura.
Gandim un pic diferit doamna, nu va suparati, este normal. Eu cred asa:
1. Nu trebuie sa fim egoisti si sa ne gandim doar la mantuirea noastra. Mantuirea semenilor este de asemenea importanta. Se merita sa te necajesti,sa te gandesti mereu la asta si chiar sa te tulburi si sa faci alte sacrificii.
2. Sa judeci sau sa impui cuiva felul tau de a fedea credinta este gresit dar sa prezinti evanghelia si sa te rogi pentru persoana respectiva este bine.

Citat:
Si iti mai spun ceva.
Ai zis ca te intereseaza ca spun ceilalti penticostali daca vii la ortodocsi ,sau chiar nu se vor mai uita la tine.
In fata lui Dumnezeu la judecata noi vom fi singuri.Ei nu te vor ajuta cu nimic.
Nu am spus asta doamna. Ceea ce am scris e mai greu de inteles si dumneavoastra ati citit superficial postarea. Poate o mai cititi o data mai cu atentie. De altfel eu am scris utilizatorului Costel. El a inteles despre ce e vorba.

Citat:
Ar trebui sa mergi duminica la o slujba la o biserica ortodoxa si vei vedea acolo traire si credinta.
Noi prin exemplul nostru ii ajutam pe ceilalti sa se schimbe ,incepand cu familia in primul rand.
Un ortodox practicant e bland ,smerit ,ingaduitor ,nu judeca.
Daca vii la ortodocsi ai sanse sa devii la fel.
Doamne ajuta!
Pai acum dumneavoastra incercati sa faceti exact ceea ce sfantul zicea sa nu facem. Exact ceea ce dumneavoastra spuneati sa nu fac eu . Dar asa suntem noi oamenii.

Insa eu va admir incercarile dumneavoastra de prozelitism (nu sunteti singura aici pe forum, mai toti ortodocsii practicanti fac prozelitism), pentru ca stiu ca Iisus ne-a poruncit sa facem asta.

Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 11:09:02.
Reply With Quote