View Single Post
Vechi 07.05.2010, 10:56:17
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Daca-i dai si bani(compreende amigos, dinero, arginti, gologani), ai...ca pi moaca s-a cam saturat...ai
Am fi fost daca nu era base,ili, si nase (tapu' nu se pune ca asta cand s-a trezit si el s-a terminat mandatu'), am impanzit europa tot din cauza lu aia di mai sus ai, asa ca vive la president, si, emigrati in cuba ai.
Nu emigrati, nu fiti lasi. Ramaneti in tara ca sa muncim cu totii impreuna.
Banii care au tot venit de afara in ultimii ani nu au insemnat decat o crestere artificiala. Ne-au facut pe noi cei din tara sa credem ca o ducem bine, daca avem un frate sclav prin afara care cotizeaza la bugetele altor tari. De unde mai pui ca multi lucreaza si la negru...si ca banii astia ca au ajuns in romania sau nu, nu au fost impozitati. Si trai neneaica pe banii babachii: ajutoare sociale, plus putina munca cu ziua pe unde apuci-venituri nedeclarate, bani primiti de la sotia din Italia pe care iar nu ii declari si sa vezi ce vila imi trag!
Si sta prostul la privat din fabrica cu morcovul la spate cu 8-12 milioane (daca nu e inginer), cu doi copii pe la scoala sau pe la facultate...si isi mai plateste si toate darile. si mai face si ore suplimentare...si lui i se mareste si varsta de pensionare....
Plecati si mai vedem noi cine o sa mai intretina pensionarii astia (ca si aici, nu toti sunt batraneii de peste 65 de ani, stim noi bine).