View Single Post
Vechi 07.05.2010, 09:07:47
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Era sa uit: chiar aveti impresia ca daca era alt guvern acum la putere lucrurile ar fi stat mai bine? Sunt douazeci de ani de lipsa de reforma si eficientizare a statului care isi arata efectul acum. E trist ca in Romania numai asa se poate face reforma, pentru ca avem o clasa politica iresponsabila, plina de demagogie si populism si care a avut grija sa subventioneze putorile infiltrate printre oamenii cinstiti care muncesc la stat, in loc sa le dea afara.

Cred ca daca era PSD la guvernare alegea sa nu umble la bugetari si propunea in schimb marirea taxelor, ceea ce ar fi fost cu adevarat dezastruos pentru oamenii care chiar produc ceva in tara asta, spre deosebire de mutatorii de hartii si bautorii de cafele care lucreaza la stat. Cand am ramas somer am avut de-a face cu aparatul de stat, asa cum nu mai avusesem pana atunci ocazia. M-am ingrozit, pur si simplu. La administratia financiara, la politie, la organul de plasare a fortei de munca am fost tratat in sila si cu o ignoranta si un dezinteres ce sfideaza orice logica. Altii sunt tratati la fel in invatamant, in spitale, in alte institutii bugetare. De ce? Pentru ca le e sila de munca, pentru ca au siguranta locului de munca si nu se intreaba: eu daca nu muncesc, maine mai sunt aici?

A venit timpul ca acesti paraziti sa dea socoteala, sa puna osul la treaba sau sa plece.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote