Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Binenteles draga ca asa este cum spui tu, mai glumeam si eu printre lacrimi :)..este intradevar minunat acolo insa lucrurile trebuie puse si in perspectiva realitatii, si pastrarea trezviei asupra faptului ca nu totul este asa cum se prezinta acolo pentru vizitatorii scandinavi avizi de bancute linistite, apa de izvor si floricele la ferestre
|

Da, bineinteles ca este
si cum spui tu, si chiar observ ca ai o imagine obiectiva asupra atmosferei scandinave, insa eu nu vorbeam de bancutele, lebedele si floricelele de pe la ferestrele de aici....ci tocmai despre bancutele de la Manastirile din Moldova, pe care le-am vizitat eu cu picioarele mele, si nu prin vise....deci exact din perspectiva realitatii.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ce m-a deranjat mult este faptul ca la unele biserici nu primeau haine( si bune pe deasupra) iar culmea enervarii a constituit-o faptul ca cereau ( cu o voce smerita, lucrata, parca pentru filmari, unde lumina cadea artistic pe obrazul parintelui X ca intr-un OstrovII) sa ducem bani daca se poate, ca sunt cei mai necesari, si nu se accepta haine,si spunea asta facind ochii mici , adus usor din spate , de parca era in dureri..circul asta enerveaza, intelegi
Nici macar nu m-au lasat sa le las sacii la poarta bisericii de parca hainele erau ciumate, si atunci m-am enervat si le-am dat ciungilor si tiganilor de pe la poarta pentru ei si copii.
|
Aici parca ar cam parea o transpunere a imaginilor de prin filme, asupra realitatii...deci!!
Si pana la urma nu asta era ideea, sa faci milostenie? Eu zic ca lucrurile s-au aranjat foarte bine, cu nervi ce-i drept...dar asta e alta poveste.