Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Uite aici chiar tu cu gurita ta ai afirmat ca bisericile NU cred in acelasi Mintuitor, adica continuind firul logicii, ele cred in Hristosi diferiti..
Acum te intreb eu..de unde le scoti?
|
Simplu ca buna ziua: cei care nu se inchina in Adevar, nu se inchina Domnului Iisus Hristos, ci altcuiva. Chiar nu ma contrazic, chiar am spus ceea ce am vrut sa spun. Si nu e vorba de Hristosi diferiti. Hristos este Unul. Ceilalti sunt - asa cum si Scriptura ii numeste si spune ca vor fi:
hristosi mincinosi.
Dar, ce folos sa cititi chiar si Scriptura sau scrierile Sfintilor Parinti? Ramaneti cu ce aveti, caci daca veti cauta in Scriptura cu duhuri potrivnice, nu numai ca n-o sa va folositi, ci chiar mai rau de asta o sa va fie.
Cat timp veniti si spuneti ca sunt nu stiu cate biserici, ca in toate este adevarul si bla-bla, voi nu faceti alta decat sa desconsiderati Adevarul, sa desconsiderati cele sapte Sinoade Ecumenice, sa desconsiderati Sfintii Parinti si invataturile lor - in numele a ce? a ceea ce vi se pare voua ca e mai uman, mai drept, mai bun? pai voi va faceti mai buni ca Dumnezeu, mai... voi ati ajuns sa-L catehizati si pe Domnul, mai...