View Single Post
Vechi 05.05.2010, 06:32:07
antoniap
Guest

Implicit

[quote=andreicozia;243057]
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Draga mea, dar cum scrie in biblie?
"Că mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în împărăția lui Dumnezeu." (Luca 18, 25)
Oare ce inseamna asta?
QUOTE]

Iti spun eu ce este draga Anca(chiar imi esti draga sa stii, si Antonia si Andrusca)

Citeam undeva ca de fapt originalul acestei zicatori(inainte de masluirea facuta cu ocazia traducerilor) era de fapt:
]"Că mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre ADORMITUL(cel FARA TREZVIE) în împărăția lui Dumnezeu( din evangheliile apocrife)

...si sunt 100% de acord cu asta! ! ! exact asa este! o mare DIFERENTA!
...si ca argument FUNDAMENTAL pentru aceasta afirmatie ne stau marturile DARURILE Dumnezeului din VT care erau: copii frumosi nenumarati, cimpii minoase, vite fara numar, aur cit cuprinde, vesminte de matase tesute cu fir de aur, femei frumoase samd...toate acestea proveneau ca rasplata pentru binecredinciosia fiilor lui Dumnezeu, a imparatilor care-l ascultau pe Dumnezeu!

V-ati gindit vreodata fetelor, de ce oare s-au schimbat Dumnezeii? si brusc Dumnezeului din VT nu-i mai plac aceste daruri acordate celor care-l iubesc?..si dintr-o data suferinta este in primul plan( pentru unii, noi ortodocsii)

Asta este cea mai mare contradictie care nu este in regula!

Dumnezeu nu ne-a dat ratiune, logica, spirit critic DEGEABA, doar pentru a le cara aiurea pe umar si a fi minati de toti mincinosii precum vitele, caci este scris ca acest pamint este un pamint al minciunii si inselatoriei aproape ABSOLUTE( Iadul este cel Absolut)

Fara minte am fi fost dobitoace!
Dupa ce Iisus S-a rastignit, ne-a trimis un dar extraordinar: Duhul Sfant. Este extraordinar pentru om sa aiba posibilitatea de a se sfinti, de a se indumnezei. E minunat. Acest dar necesita un suflet curat. Unii au aceasta ravna de a-si curati sufletul din proprie initiativa, iar pentru altii sunt necesare doctorii amare, adica necazuri, pentru a le vindeca sufletul de patimi.
Reply With Quote