Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Aici ai cam incurcat borcanele:
Cei incercati de durere sunt cei binecredinciosi; iar cei fara de griji si traind in bunastare sunt cei, care si-au intors fatza... la dumnezeul acestei lumi, care ii si ajuta dealtfel.
|
Nu sunt de acord, cred ca si tu exagerezi in aceasta interpretare, dar si Andrei, dar in celalalt sens.
Imi e imposibil sa cred ca o poti tine numai intr-o bogatie, sau numai in durere...pentru ca pot exista perioade si perioade, si apoi durerea mai e si plata pacatelor uneori, si pricina in cazul unora de a mai adauga si altele, deci nu poate fi privita numai intr-un singur fel.
Am citit despre minuni asupra unui sat in care este o icoana facatoare de minuni a Sfintei Fecioare Maria, si in care locuitorii credinciosi au o viata frumoasa cu totii, linistita, si ferita de rele...fiind binecuvantati de Dumnezeu in consecinta!
Cred ca acestea nu sunt indicii, si nu putem noi sti exact ce si cum...pentru ca depinde foarte mult de cum isi duce fiecare bogatia, sau saracia si durerea...si asta chiar numai Dumnezeu stie!