View Single Post
Vechi 05.05.2010, 00:25:58
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow Quod erat demonstrandum !

@konijiro :

asteptam cu nerabdare un ateu sa-mi incununeze afirmatia threadului (s-a intamplat sa "pici" tu ,asta-i viata) ca sa pot raspunde :

SAH-MAT !

=>te-ai cam lasat asteptat ,dar a meritat sa astept; in comentariul tau mamut se gasesc toate capetele de acuzare !

iata numai o proba
Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Am fost in nenumarate biserici, din Romania si din strainatate, de nenumarate ori. Le-am admirat din punct de vedere artistic, acolo unde era cazul, dar cam atat. Daca exista vreun duh sfant, eu nu l-am vazut sau auzit. Probabil ca e simtit doar de cei conditionati in prealabil sa il simta.
=>ati citit pasajul de mai sus ? nu-i asa ca nu-i un limbaj agresiv ,ci din contra ,chiar de foarte "bun simt" ,nu jigneste pe nimeni ,nu-i asa? :) desigur omu ' si-a ales cuvintele foarte bine mai ales ca raspundea la un asemenea subiect referitor la atei...

=>omu' nostru e chiar mai periculos decat un ateu neaos hulitor in mod direct ,e un ateu hulitor "politically correct " ->introduce dubitatia nu intra ca nesimtitu' , ci face doar o gaurica mica prin care isi insinueaza ideile ca sa nu sperie "prada". =>metoda pe care o foloseste omu' nostru e chiar mai parsiva decat metodele pe care le criticam in postul meu (hulitori si nesimtiti pe fata )

=>vedeti ce "frumos" se poate spune ca de fapt Duhul Sfant s-ar putea de fapt sa fie DOAR O PACALEALA ,ca konijiro desi a fost in multeee,multeee biserici si e foarte inteligent si "plimbat" prin lume NU A VAZUT NICAIERI PE DUHUL SFANT .(desi Duhul Sfant e peste tot in aceasta lume caci "Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor lui o vesteste taria")

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Daca exista vreun duh sfant, eu nu l-am vazut sau auzit. Probabil ca e simtit doar de cei conditionati in prealabil sa il simta.
=>vedeti parsivenia ascunsa sub Political correctness ?probabil "doar de cei conditionati " spune omu' nostru ,daaa. vedeti ? nu spune "de cei indoctrinati" sau " de cei indobitociti" de religie ,nuu! el spune de cei "conditionati" .

=>ati vazut cum se huleste politically correct si nimeni nu se sesizeaza ? dar la nivel mental dubitatia lucreaza : mai...dar daca are dreptate ? daca ma insel eu si inteligentu de konijiro are dreptate ?

=>EVA A CAZUT PENTRU CA A LEGAT UN DIALOG CU DIAVOLUL ! DACA I-O RETEZA DIN START ,DIAVOLUL NU MAI AVEA POSIBILITATEA NICI MACAR "SA DESCHIDA GURA" SA-SI "EXPRIME" VICLENIA ,NICIDECUM SA O MAI SI INSELE !