Citat:
În prealabil postat de casiana
Va multumesc mult tuturor!
Exact asta i-am spus parintelui aseara ca intotdeauna ma simt altfel dupa spovedanie, dar din pacate, dupa o perioada mai scurta sau mai lunga iar cad  si m-a indemnat sa vin mai des sa ma spovedesc (eu obisnuiesc sa merg cam o data la 2 luni) sau macar sa stam de vorba.
Mi-a zis sa vin de cate ori simt nevoia..la doua saptamani, sau chiar in fiecare saptamana pt o perioada. Adevarul e ca nu vreau sa-l necajesc f des cu problemele mele ca sunt constienta ca nu ma are doar pe mine la spovedit, ma simt putin aiurea si cand stau mai mult de vorba cu parintele si dupa mine asteapta multi sa se spovedeasca, dar pentru o perioada cred ca o sa trec peste toate astea... o sa merg imediat ce incep sa ma chinuie gandurile si cad in tristete.
|
Ma bucur foarte mult, foarte bine te sfatuieste, du-te cat mai des, imediat ce simti ca ai nevoie, si Cel Rau se va retrage, va pleca, va fugi si in curand il vei putea iubi din nou.
20Cînd l-au înconjurat însă ucenicii, Pavel s'a sculat și a intrat în cetate. A doua zi, a plecat cu Barnaba la Derbe.
21După ce au propovăduit Evanghelia în cetatea aceasta, și au făcut mulți ucenici, s'au întors la Listra, la Iconia și la Antiohia,
22întărind sufletele ucenicilor. El îi îndemna să stăruie în credință și spunea că în Împărăția lui Dumnezeu trebuie să intrăm prin multe necazuri. (FA 14.22)