Citat:
În prealabil postat de AlinB
Mai scuzabila la barbati?
Am intrebat ceva..ati gasit undeva canoane diferite pentru barbati si femei vizavi de acest pacat?
Daca da, va dau dreptate.
Daca nu, interpretarea dvs este o slabiciune pur umana si pentru ca sunteti barbat, pur masculin-partinitoare din evidente motive.
Interpretarea mi se pare cam exagerat de intinsa..
Adica chiar nu vad de ce nu s-ar mai adauga la cele 18 motive principale la o adica tot atatea in baza unei interpretari la fel de "competente" si "autorizate".
Iar chestia cu impotenta/neindeplinirea datoriei conjugale ..cel putin amuzanta.
Cu cat ma uit mai mult la lista asta cu atat mi se pare mai conforma cu Scriptura interpretarea catolica a problemei..
Ai mai scris asta o data, te framanta asa tare sau n-ai gasit o replica mai buna la ce am scris?
Este clar ca asta vrea, ca la altceva decat libertate fata de el nu se poate gandi, dar nu poate. dintr-un conformism care probabil il confunda cu mila..
|
1. Preacurvia e mai scuzabila la barbati, asta e o parere strict personala. Nu am gasit canoane diferite pentru barbati si femei.
2. Interpretarea apartine BOR si nu mie, eu am relatat ce am gasit rapid printr-o cautare la acest subiect.
3. Cred ca mai putem si glumi pe-aici, nu e bine sa fim asa scortosi
4. Nu ma framanta, mi se pare doar trist ca am o polemica cu cineva cu care, de fapt, ar trebui sa fiu in armonie. De aceea nici nu o sa mai comentez subiectul, am spus ceea ce am avut de spus si am argumentat, cine citeste cu atentie, vede asta.