View Single Post
Vechi 04.05.2010, 15:03:03
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

mooama, cand citesc cuvantul ala, mi se face rau. sunt cumva insecte de trebuie "deparazitat" forumul? deja s-a intins topicul asta pe 3 pagini si tot se posteaza. nu puteti sa-i ignorati, pur si simplu? sa-i lasati in pace? si nu, nu tin cu ateii si nici cu ceilalti; nu iau apararea nimanui, dar cand vad atata exagerare si atata tam-tam pentru un forum pe care ne putem exprima opiniile fara sa jignim (nasol pentru cei care ajung sa si jigneasca, dar fara grija... adminii vor avea grija de respectivii care incalca regulile), trebuie sa facem ziduri virtuale ca deh... noi suntem ortodocsi si suntem cei mai tari...
asa-si fac o impresie proasta, mai rau decat probabil o aveau inainte.
da, sunt de acord. vorbesc frumos cu cel care mi se adreseaza atata timp cat si el imi vorbeste frumos si civilizat. dar daca il apuca pe respectivul, ce fac? stau si ma agit, fac ca trenul si incep sa arunc cu fel si fel de vorbe doar pentru ca sunt ortodox? sau ce?
eu nu va inteleg :| m-am uitat ieri pe la anumite topicuri si ce-am gasit comun la toate: cearta inutila! de ce? pentru ca sunt unii care nu se pot abtine sa nu comenteze aiurea atunci cand unul comenteaza; fiecare are parerea lui si nu si-o schimba decat daca i se explica civilizat si ii arata ca e adevarat sau stiu eu ce crede el. dar sa nu stau acum sa ma apuc, sa comentez, eventual sa si jignesc (cine se simte e problema lui/ei; eu nu am dat nume) doar pentru ca sunt eu smechera si-mi permit ca e doar un forum 8-|

si-i cam dau dreptate userului Scotianul si daca prin asta intelegeti ca eu sunt impotriva invataturilor lui Iisus Hristos sau ca sunt de partea ateilor, atunci nu mai zic nimic (din nou).

mai terminati odata. rugam un admin/moderator sa inchida topicul asta ca e degeaba deschis.