View Single Post
Vechi 04.05.2010, 14:05:53
casiana's Avatar
casiana casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Va multumesc mult tuturor!

Citat:
În prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
Asa te vrem , Casiana, curaj si tot inainte! E o atitudine care iti face tie bine in primul rand( chiar daca noi ne bucuram , nu pe noi trebuie sa ne multumesti). Si ca sa nu mai recazi in acea stare, spovedeste-te mai des pana pierde vrajmasul teren in inima ta. Daca peste 2-3 zile te arunca in acea depresie, fugi si spune ce te apasa duhovnicului, nu te teme ca o sa il plictisesti. Am trecut si eu prin aceeasi situatie( cadere si recadere imediata in depresie). Dupa un timp, o sa vezi ca o sa devii mai puternica.
Exact asta i-am spus parintelui aseara ca intotdeauna ma simt altfel dupa spovedanie, dar din pacate, dupa o perioada mai scurta sau mai lunga iar cad si m-a indemnat sa vin mai des sa ma spovedesc (eu obisnuiesc sa merg cam o data la 2 luni) sau macar sa stam de vorba.

Mi-a zis sa vin de cate ori simt nevoia..la doua saptamani, sau chiar in fiecare saptamana pt o perioada. Adevarul e ca nu vreau sa-l necajesc f des cu problemele mele ca sunt constienta ca nu ma are doar pe mine la spovedit, ma simt putin aiurea si cand stau mai mult de vorba cu parintele si dupa mine asteapta multi sa se spovedeasca, dar pentru o perioada cred ca o sa trec peste toate astea... o sa merg imediat ce incep sa ma chinuie gandurile si cad in tristete.
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
Reply With Quote