Subiect: va rog cititi
View Single Post
Vechi 03.05.2010, 21:17:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Lalala, iti place muzica aceasta? Ia vezi - http://www.youtube.com/watch?v=yQ8SXAxwzEM

Eu iti spun din proprie experienta ca toate gandurile astea vin si din plictiseala, si din lenevie. Daca iti tii mintea ocupata cu ceva, nici nu vei mai ajunge sa te mai gandesti la Madonna. Te poti angaja undeva in timpul verii, sau poti face o activitate care sa necesite un program strict. Stiu ca ar trebui sa iti spun sa te rogi cand iti vine dependenta aceasta de Madonna, dar eu una, din pacate, nu o fac, sau cand o fac, am mintea imprastiata. Insa am descoperit ca remediu pentru alungarea de ganduri si de felurite "dependente", lectura captivanta. Uite, astazi tocmai imi venise o ispita, dar dintr-o data am vazut pe masa un volumas al parintelui Cleopa si am inceput sa citesc din el. Toate gandurile au disparut si mi-am concentrat atentia numai asupra lucrarii. Lectura tine mintea ocupata. Daca e si lectura duhovniceasca, cu atat mai bine!
Sa-ti ajute Dumnezeu!

Edit> Am vazut ca azi este ziua ta! La multi ani, sa fii sanatoasa si sa te ajute Dumnezeu sa mergi pe drumul mantuirii! ideea mea cu serviciul nu se preteaza la cei 15 ani ai tai, dar citeste cat mai mult literatura clasica!

Last edited by glykys; 03.05.2010 at 22:29:21.
Reply With Quote