În prealabil postat de lalala
Buna ziua. Cat de pe scurt ma pot exprima,problema mea este ca obisnuiam sa ascult muzica Madonnei de doi ani. Vara trecuta,cand a venit in Romania am fost la concert,iar dupa asta am inceput sa devin din ce in ce mai innebunita dupa ea,sa ascult doar muzica ei, sa intru in fiecare zi sa vad interviuri,poze,orice cu ea,sa nu imi vina sa povestesc de altceva,si sa imi doresc obsedant de mult sa o cunosc. A inceput in toamna scoala, am inceput sa nu mai am atat de mult timp liber,din noiembrie,am inceput sa merg la Biserica in fiecare Duminica ,sa citesc Biblia si m-am inscris la Avon. Nu am mai avut timp de "obsesia"mea si nu mai aveam nevoie sa vad ceea ce face ea zilnic pentru ca am inceput sa realizez anumite lucruri pe cont propriu,iar acum ma bucuram de reusitele mele in loc sa stau si sa ma uit la ea,fara ca eu sa fac nimic.Pe scurt, mi-a trecut "nebunia", acum e mai,se apropie vacanta de vara,iar eu incep sa am mai mult timp. Imi este oarecum frica sa nu incep sa mai vad iar nimic altceva decat Madonna. De o jumatate de an incoace, am ascultat in continuare melodiile,ei (pentru ca imi place sa dansez,si ma fac sa ma simt bine),fara insa sa mai fiu ca inainte,dar ma tem ca la vara,daca voi avea mai mult timp,sa nu cad iar intr-o perioada de aceea. Pe de o parte ,poate ca imi doresc sa fiu ca ea, in sensul ca sa existe atatia oameni care sa vina doar ca sa ma vada. Dar cum asta nu e foarte posibil,imi doresc sa pot sa ascult in continuare muzica fara sa devin la vara din nou mult prea innebunita. Imi pare rau daca v-am retinut inutil si astept sfaturile voastre. Multumesc anticipat :)
|