View Single Post
Vechi 03.05.2010, 14:46:06
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Mie bine unde ma pune Dumnezeu

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Ti-am spus, avem vederi mult prea diferite despre ceea ce inseamna o dovada.
Nu opun nimic, ca dovada ca sint dispus sa fac experimentul cu apa sfintita. Hai sa nu sarim direct la experiente cu viata de apoi, sa le luam pe toate pe rind :)

Pai, sa fim :)
Ca bine ar fi sa fie bine. Ca decit prost, urit, sarac si bolnav, mai bine destept, frumos, bogat si sanatos, nu?
Dar ce te faci daca conditiile materiale nu depind de credinta? Asa cum o dezvaluie anumite studii?
Doamne-ajuta!

Pai, sigur ca avem atata vreme cat eu mi-am facut ceva din teme si fratia ta nici nu vrei sa intri in curtea scolii.

Nu vrei sa intelegi ca nu este strict nevoie sa faci nici o experienta impreuna cu altii. Este strict necesar ca sa faci tu insuti experienta de a-l cunoaste pe Dumnezeu asa cum ti-a spus El ca o poti face.

Hristos are alta descriere pentru intrebarea unde ne este bine. Un Sfant Parinte spunea asa: Mie bine unde ma pune Dumnezeu.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote