Citat:
În prealabil postat de topcat
Draga Laurschepsis, nu avem cum sa judecam ceea ce este si ce nu este adevarat, pentru ca nu putem; nu putem sa ne dam seama dupa nu-stiu-citi-ani daca A.Boca facea minuni sau nu. ....
|
Doamne-ajuta!
Poti. Toti Sfintii Parinti au putut. Dar nu iti este convenabil pentru ca presupune sa iti schimbi felul tau de a fi, pentru ca presupune ucenicie. Si nu esti dispus sa abandonezi pentru o vreme caldicelul de care dispui.
Sf Arsenie Boca a trecut la Domnul in 1989. Inca mai sunt in viata persoane care l-au cunoscut personal. La Timisoara locuieste sora Sfantului. Nu trebuie sa mergi ci mine. Am fost si inca mai merg singur sa vorbesc cu aceste persoane. Din pacate, uite ce raspuns trist am primit ieri de la parintele din Arpasu de Jos (din cauza barbii a crezut ca sunt preot):
"Parinte, e tarziu. Poarta este inchisa. La usa nu mai raspunde nimeni. Au murit toti. Erau cateva femei, dar au murit..." Acesta e doar unul din motivele pentru care insist si va invit sa ajungeti acolo. Insa minunile care se petrec la mormantul Sfantului Arsenie Boca, de la Prislop, continua si vor cantinua atata vreme cat cineva va face (cum obisnuia sa spuna Sfantul) "
ce trebuie".
Particip oricand la experienta cu apa sfintita pe care o propui. Sunt curios ce vrei sa demonstrezi. Cu anafura ai reusit sa te lamuresti? Cu icoanele facatoare de minuni ai elucidat mecanismul. Cu exorcizarile iti este clar cum e? Cu viatile Sfintilor Parinti ai ceva explicatii? Cu dialogul crestinilor cu Dumnezeu, numit generic RUGACIUNE, ai incercat o talmacire?
Din ce am postat anterior ai evitat - nu ma mai mira, a devenit un reflex - ce era mai important: relatia ucenicie - cunoastere. De ce?
Doamne-ajuta!