Mai Mirean, ce sa-ti spun, toti vorbim din ce am auzit , vazut, verificat, asta este, alta metoda nu cunoastem.
Crezi ca daca ai sta fata-n fata cu noi s-ar mai agita cineva sa-ti arate dovezi alb pe negru, sau crezi ca vre-un duhovnic ti-ar face pe plac. Ce s-ar intimpla este ca ne-am uita toti la tine cu tristete in suflet la si ne-am vedea mai departe de treaba. Norocul tau este ca ESTI AICI si stai comod in anonimat in spatele monitorului si zgindari in continuu si ai pretentia de dovezi.
"Arata-mi dovezile!" asta este motto-ul tau. Greu sa procuri dovezi ale trairii inimii si a sufletului.
Este trist ca nu intelegi mai ales dupa atita efort aratat de cei mai intelepti de aici cum ar fi: Grigorie, Traditie 1 si 2, Odin, Macarie, Antiecumenism si altii si care se remarca de la o posta ca sunt foarte buni cunoscatori in ale teologiei si mai ales a trairii Ortodoxe.
ce pot sa fac este sa-ti transmit aceeasi urare facuta si de Ecleziast tinerilor dornici de dovezi materiale asa ca tine:
"Bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cît ești tînăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tăi; dar să știi că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată."
|