Citat:
În prealabil postat de modern talking
Ce a mai fost înafară de popă, teolog și toate rangurile posibile domnul Grigorie Palama? Iar Arsienie astă, pff primul om pe Marte. Iar ceilalți, uhm cred că sunt salvatorii misiunii Apollo 13.
Eu n-am auzit nicodată de ei, și nici n-o să mai aud. În școli nu se predă despre ei, poate dar la ora de religie dar și acolo, majoritatea profesorilor dau nota 10 pe stat. Dar totuși sunt sigur că tu ai auzit de Einstein, Newton sau Arhimede. Cei enumerați de mine au enunțat teorii care față de sfinți la care ai dar icoane, legile lor le folosești zilnic făr să-ți dai seama, chiar și atunci când mergi la biserică ești tras în jos de gravitație.
|
Mai urmeaza s-aud ca Einstein Arhimede si Newton or fi inventat si lumina si gravitatia si restul legilor? Cum adica legile lor? Ei le-au
descoperit si atat. N-o faceau ei, nu-i bai, venea unul doi metri mai incolo si le descoperea el, mai devreme sau mai tarziu.
Picau mere si inainte de Newton si pica si de-atunci fix in aceeasi maniera ca si cum el n-ar fi existat vreodata.