View Single Post
Vechi 02.05.2010, 10:13:26
Alexandru1 Alexandru1 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.05.2010
Implicit Globalizarea

Eu muncesc la o gradiniță de stat în străinătate,privată,crestină(nu e ortodoxă).Ideea care e;Sefu' gradinitei nu-i convin următoare lucruri:musulmanu', (parintele) copilului să aibă pretenții asupra felului in care educatorul/educatoarea isi desfăsoară curriculum-ul,(care este de ordin crestinesc,multi psalmi inscriptionati pe pereti,jocuri,cantece,etc.)
De acest lucru se plangea seful meu,ca nu i se pare just,corect ,să vină un musulman,ori un evreu,yoghin,s.a.m.d, să le schimbe propriile convingeri.La fel si în cazul musulmanilor - nu te duci tu acolo, crestin fiind sa le schimbi lor credinta ,sau să le impui sa-si arunce coranul,doar din simplul motiv ca vreunui crestin anume ii se trezeste lui,să spună că nu-i convine ,că se simte nedreptățit.
Deci in concluzie,da ,stiu că poate ''religia'',care in forma ortodoxa se traduce in credința,nu ar fi tocmai bună de continuat in școala ,pt ca stiu că este o bataie de joc chiar pt. cei de credintă ortodoxă(asta din cate am simtit eu in gimnaziu) ,dar icoana ortodoxă poate să ramana (cel mai la modă cuvant este ''discriminare''.adica daca se va aproba legea in parlament cu scoaterea icoanei din învațamânt ,nu ar fi tot discriminare ?)
De fapt aici nu e vorba de discriminare,aici e vorba de altceva.Deja noi incepem să fim calcati peste trupuri si peste suflete ,''Zeul'' globalizarii vrea să ne prindă in cleste cat mai repede posibil,din pacate.Dar toate astea sunt scrise si Anti-Hrist incepe să-si faca simtită prezenta.
Să ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos să ne dea înțelepciune,ca să deosebim binele de rau!
Reply With Quote