View Single Post
Vechi 01.05.2010, 20:37:42
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Iubiti frati si surori, nu stiu ce puteti intelege dumneavoastra din aceasta intrebare:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Adesea si astazi...unde in afara cultului penticostal, si a carismaticilor?
Eu, unul, am inteles ca sora Andrusca credea ca vorbirea in limbi se petrece doar in interiorul cultului penticostal si la carismatici.

Vine fratele Vasalie si zice ca NU, nici vorba sa fie asa, vorbirea in limbi are loc si la ortodocsi:
Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Daca esti pasionata de istorie iti dau cateva repere despre vorbirea in limbi, acceptate de ortodocsi :
Tot despre vorbirea in limbi a unui sfant gasim scris in "Acatistul Parintelui Profirie noul facator de minuni".
http://www.dervent.ro/rugaciuni.php?...ST_SF_PORFIRIE
Din cate am inteles, Parintele Porfirie noul facator de minuni, care avea darul vorbirii in limbi, a trecut de putin timp la odihna (deci, il putem considera un contemporan).
In urma acestei postari sora Andrusca raspunde:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
.... lucrurile astea le stiam si eu...
Pai in cazul acesta am eu o intrebare: daca stiai, de ce ma mai intrebai "unde in afara cultului penticostal se vorbeste in limbi"?

Raspunsul era simplu si il stiai si tu: in Biserica Ortodoxa.

Sau doar imi testai cunostintele?

P.S. Sugestia mea este sa spunem: "nu stiu" atunci cand nu stim ceva. Daca vom proceda asa vom putea fi considerati parteneri seriosi de discutii. Daca o vom intoarce ca la Ploiesti cu: "da, dar eu ziceam despre altceva..." credibilitatea se pierde.

Last edited by penticostalulmantuibil; 01.05.2010 at 21:11:26.