View Single Post
Vechi 01.05.2010, 20:19:39
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Link-ul pe care mi l-ai oferit este un lung sir de aberatii. In primul rand ca acolo se contaargumenteaza niste afirmatii ca din partea crestinilor care incalca grosolan teologia si morala ortodoxa. Deci din start se pleaca de la niste afirmatii asa-zis crestine, false. Mai mult de jumatate din ele nu au nici cea mai mica legatura cu ce ti-am scris. Daca asta este raspunsul la cele cate te-am intrebat, atunci am mari rezerve despre concursurile olimpice de religie la care ai fost premiat. Nu cred ca ai uitat atat de repede ceea ce spui ca ai stiut odata.

Mai bine erai sincer si recunosteai ca ai incercat sa iti dai cu parerea despre un subiect pentru care ai lacune majore. Elegant ar fi sa iti ceri scuze si sa te lamuresti ce stii si ce nu. Este evident mai de bun simt sa intrebi decat sa faci pe desteptul.

Eu iti vorbesc despre traire ortodoxa, vase curate, Sfinti si fratia ta are nelinisti in raport cu pozitia Bisericii fata de sex? "Curat murdar, nene Iancule". Spui ca la 15 ani ti-ai pierdut credinta in Dumnezeu. Eu cred ca la 16 ani ai facut alegerea care iti era mai comoda. Am facut-o si eu intr-o perioada si tot din necunoastere si indiferenta. Dar nu am gandit niciodata urat la adresa Lui. Si nu am dat vina pe El pentru ce nu imi convenea la ortodoxism.

Semeni foarte mult ca exprimare cu un alt pasager pe acest forum. Se numea Ateul cel Rau. Mi-e teama ca pierdem timp si cu tine ca si cu el.

Numai bine.
Doamne-ajuta!
Nu este un lung șir de aberații, dar ce nu poți înțelege, atribui unui zeu, că așa ai fost învățat.

Să-mi cer scuze? Pentru ce? "Creatorul" și-a cerut scuze dinozaurilor?

Uite că mă deranjează poziția bisericii față de sex, mai ales faza cu casătoria. Teribil. Caii se împerechează deși nu sunt casătoriți, Ești sigur că trăiești în secolul XXI?
Nu mă deranjează că semăn cu un alt ateu, mă deranjează că voi ignorați sfaturile unor oameni care încearcă să vă explice cum funcționează lucrurile atâta timp cât ocupați un loc pe această planetă.
Reply With Quote