View Single Post
Vechi 01.05.2010, 19:07:49
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Nu e păcat să n-ai păcate? Câte am făcut, poate că dacă m-aș duce la spovedanie, s-ar speria popa. Aș vrea totuși, dacă exista în variantă online, o listă a tuturor păcatelor, apropo "cum" se face că o ființă atotputernică s-a odihnit după ce a creat lumea. Sau nu e atât de atotputernic.
Exista indreptare de spovedanie online. Iti zic eu ca nu l-ai speria mai mult decat mine, n-ai cum :)
Cel mai mare pacat e acela sa deznadajduiesti -- adica sa crezi ca ai facut ceva ce Dumnezeu nu poate ierta: Dumnezeu iarta TOT, nu exista pacat de-al nostru care sa biruiasca mila Lui si jertfa de pe cruce. Problema cu deznadejdea e si ca atunci cand cazi in butoiul cu melancolie nu te mai misti in directia buna: sa iti ceri efectiv iertare.
Cazi de o mie de ori, de o mie de ori te ridici. Se intampla si a mia oara, te ridici a mia oara de pe jos.

Odihna lui Dumnezeu e altfel decat a noastra, nu cred ca ne putem imagina cum Se odihneste intru lucrurile Sale. Probabil ca S-a bucurat de creatie, ca toate erau bune/frumoase foarte.