Subiect: Ziua Odihnei
View Single Post
Vechi 01.05.2010, 16:27:21
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Legea e una, numitorul comun este acelasi, anume ca noi oamenii o calcam in continuare, fie veche fie noua, alta lege ne mai trebuia ca pe aia veche am implinit-o ce nu s-a pomenit.
Legea Veche pregateste Legea Noua si cea Noua implineste Legea Veche! Nu am zis nicicand ca nu e valabila Legea Veche insa ceea ce e specific la voi protestantii va legati numai de Legea Veche si din cate stiu eu crestin inseamna a crede in Hristos! Insusi Mantuitorul a zis ca nu a venit sa strice Legea Veche dar nici nu a spus ca numai Legea Veche e valabila.

Observ ca tu procedezi exact cum va invata la adunare defalci fiecare propozitie, mai exact faci exegeza punctelor de vedere ale forumistilor ortodocsi.
Nu cred ca intri pe forum ca sa inveti ceva ci ca sa inveti pe altii!
Parerea ta este doar a ta, dar nu impune altora punctul tau de vedere. Pentru voi sunt doar 3 persoane in Rai pentru noi ortodocsii Raiul este plin de Sfinti Cuviosi, Mucenici, Ierarhi,Prooroci,Apostoli care si-au dat viata pentru Cuvantul Evangheliei! Si bineinteles in fruntea Sfintilor este Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu pe care voi o denigrati.
Asadar bine spun unii Sfinti Parinti cand afirma ca nu ai ce discuta cu cei care nu cred in Sfanta Cruce , Maica Domnului si Sfinti!
Biserica noastra e plina de sfintenie, sfintenia voastra unde e?!